• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Om kandidaten

Skjemautfylling

Lærebedriftens sluttrapport for bruk av særskilt tilskudd for lærlinger og lærekandidater

Om kandidaten

Dette skjemaet skal brukes av lærebedrifter og opplæringskontor når de skal sende inn sluttrapport for bruk av særskilt tilskuddfor lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater.

Hvis lærlingen/lærekandidaten/praksisbrevkandidaten har kontrakt i en lærebedrift som er medlem av et opplæringskontor, så er det opplæringskontoret som fyller ut rapporten.

Lærebedriften skal rapportere til fylkeskommunen senest innen tre måneder etter tilskuddsperioden er utløpt, kontrakten er blitt hevet, eller etter at fag- eller svenneprøven/kompetanseprøven er avholdt.

Skal lærebedriften eller opplæringskontoret søke særskilt tilskudd for en ny tilskuddsperiode, så rapporterer de for forrige tilskuddsperiode i søknadsskjemaet.

Om rapporten
Om kandidaten
/
Om bedriften/opplæringskontoret

Fyll inn organisasjonsnummer/bedriftsnummer

Kontaktperson i bedrift/opplæringskontor
/
Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.* Betyr obligatorisk for utfyllingEtter 20 minutter uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader