• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Om søker

Skjemautfylling

Innsynskrav - Dokumentasjon fra opplæring

Om søker

Er du, eller har du vært elev eller privatist ved en videregående skole, eller student ved en fagskole i Viken, og du ønsker kopi av enkeltvedtak som for eksempel sakkyndig vurdering, individuell opplæringsplan (IOP) eller annet fra skolegangen din, så bruker du dette skjemaet.

Dette skjema skal ikke benyttes for å bestille fagdokumentasjon, som vitnemål og kompetansebevis.

For andre type vitnemål og kompetansebevis, vennligst ta kontakt med skolen du er eller var elev ved. For privatister tar du kontakt med din tidligere videregående skole, også om denne ikke var i Viken fylkeskommune.

Her finner du kontaktinformasjon til Vikens videregående skoler. Trenger du kopi av yrkesfaglig vitnemål eller kompetansebevis, vennligst se her: informasjon om bestilling av vitnemål og kompetansebevis.

Har du andre spørsmål, ta kontakt med Viken fylkeskommune via eDialog.

Hvem er du
Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.* Betyr obligatorisk for utfyllingEtter 20 minutter uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader